Gość Jednorożec1° Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam taką delikatną sprawę... Jakieś 5 lat temu prent wbił mi się w udo i zgiął się w stronę pochwy w środku mojego ciała. Oczywiście pojechałam do szpitala, wszystko zostało zaszyte. 5 miesięcy temu na pochwie pojawił się mały guzek który wydawał mi się nie groźny i nic się z nim nie działo więc zostawiłam go z nadzieją, że zejdzie sam, lecz 2 miesiące temu przy siadaniu i chodzeniu bolało, zaczęła sączyć się z tego krew oraz ropa. Co chwilę się paprało. Dzisiaj przy wycieraniu się po kąpieli zahaczyłam to miejsce ręcznikiem i wyczułam tam coś dziwnego, a gdy wyciągnęłam to palcami wystraszylam się, wyglądało to jak bandaż, ale było niebiesko-białe i na samym końcu we krwi i podejrzewam, że to może być związane z tym co stało się 5 lat temu. Nie byłam u żadnego lekarza z tym... Mam paniczny lęk przed lekarzami. Co mam robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi