Gość Remi92 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie a mianowicie chodzi mi o to że podczas stosunku nie jestem wstanie dojść przez to że prawie nic nie czuję i tu nie chodzi o partnerkę.Ręcznie oczywiście dam radę ale muszę się postarać i go przycisnąć a przecież kobieca pochwa nie jest tak ciasna żeby mi go tak docisnąć. Czytałem że zaprzestanie masturbacji może pomóc lecz od dwóch miesięcy się nie masturbowałem i dalej nic.Czy jest szansa naprawy tego ?jakieś kremy czy coś czy sposób proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krem Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi