Gość HAppY Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Czesc. Mam 17 lat. I od jakichs 2 dni mam taki problem. Rano moj napletek jest tak jakby zwezony, ale jak go juz naciagne (schodzi bez problemu choc mam krotkie wedzidelko, ale z tym sie mam zamiar udac w tym miesiacu na zabieg) to wraca do normalnej szerokosci. Boje sie ze ro moze byc pocztek stulejki. Pozniej przez caly dzien jest normalnej szerokosci. Dodam jeszcze, ze przed noca przemywalem zoledzia Rivanolem 0.1% Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witaj. Prawdopodobnie masz za ciasny napletek. Da się go rozciagnac poprzed odpowiednie ćwiczenia. Sam takie wykonywalem i juz napletek schodzi do końca. Gdybyś nie wiedział dokładnie o co chodzi to pisz tutaj Postaram się pomóc. Sam przez to Przechodzilem. Uszy do góry będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jj Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Choroby prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi