Gość Kacpero100 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam, mam 15 lat. Ostatnio chciałem się masturbować co jest chyba normalne. Lecz w trakcie wzwodu napletek obciąga się tylko do pewnego mementu czyli do połowy żołędzia. Dalej ściąganie nie jest przyjemne a wręcz bolesne, gdy napletek dojdzie do połowy czuję ucisk, ból pieczenie a końcówka napletka robi się czerwona. Jako dzieciak obciągałem go bez problemu, bez wzwodu nie mogę go obciągnąć w ogóle. Już od dłuższego czasu ćwiczę obciąganie ale na marne i przypominam że w trakcie wzwodu penis ma 14 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wszyscy z problemem stulejki rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddd Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Choroby prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi