Gość dorisss . Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam. Mam 19 lat i od czasu porodu zauwazylam ze podczas wyróżniania na papierze pojawia sie krew. Nie ma jej w stolcu ani normalnie podczas dnia jej nie ma tylko przy wyproxnianiu . Podczas porodu przy nacinaniu krocza poloznej zsunal sie skalpel i skaleczyla mnie wlasnie w odbyt i nie zszyla tego . Teraz przy każdym wyproznianiu czuje wlasnie jakby to miejsce mi sie naciagalo i rozrywalo . Dodam ze jak mi sir tak napina to wlasnie wtedy leci krew . Nie w srodku tylko wlasnir na zewnatrz . Mam isc do lekarza ? Jesli tak to jakiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Idź do lekarza a tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi