Gość marpie Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Od jakiegoś czasu doznaje kłucia w klatce piersiowej po prawej stronie. Zaczło się to w autobusie, gdy wracałam do domu, razem z koleżankami śmiałsyśmy się i właśnie wtedy sie zaczęło. Od dłuższego czasu mam zawroty głowy oraz duszności. Ból pojawia się nieraz sam z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam proponuje udać sie do lekarza może to być wyrostek ale nie musi, może to też być stłuszczenie wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marpie Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja mam 13 lat, zawroty głowy mam już ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioa Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 To jeśli pojawi się ból to warto mieć przy sobie krem znieczulający, który działa błyskawicznie i trafia od razu w źródło bólu, bo smarujesz nim ciało tam gdzie Cię boli. Polecam serdecznie kupić ten krem na stronie naporost.pl bo dzięki temu oszczędzamy pieniądze, w aptece mają dużo drożej i nie czekamy długo na dostarczenie do domu. Polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi