Gość Andrzej25 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam od jakiegoś czasu zauważyłem że na papierze toaletowym pojawia się krew nie zawsze ale zdarza się taki przypadek. Podejrzewam też ze mam hemoroidy ponieważ boli mnie przy wypróżnianiu się piecze szczypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksander Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 zdychasz na raka kurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirosław Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Aleksandrze, może nie pisz jeśli nie wiesz co masz pisać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ehh. Aleksander pewnie sam zdycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morela66 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 To niekoniecznie hemoroidy. Radzę zrobienie kolonoskopii. To nie żart. Mój mąż od jakiegoś czasu miał problem ze spadającym poziomem żelaza we krwi, od niedawna pojawiła się krew na papierze toaletowym po wypróżnieniu .lekarz skierował go na kolonoksopię, którą wykonał w będzińskim intermedzie ze względu na krótki czas oczekiwania. Ma polipa jelita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi