Gość Typ2000 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Mam 15 lat i w stanie zwodu skóra nie chce schodzić z penisa. W stanie spoczynku schodzi bez problemu chociaż nie schodziłem pod żołędzia gdyż bałem się, że skóra tam zostanie. Co powinienem zrobić? Czy to skóra nie jest rozciągnięta czy to inny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pomoge Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dwa zdjęcia w spoczynku i wzwodzie zalacz. Masturbujesz się? Masz wtrysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s1 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby prącia u mężczyzny http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi