Gość Magda Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam. wczoraj w pracy zdarzył się mały wypadek, mianowicie zbiłam szklaną miskę i kawałek szkła utknął mi w palcu. pojechałam na SOR, lekarz opatrzył palec i założył 3 szwy. pracuję w gastronomii i moje pytanie brzmi czy mogę pracować ze szwami na palcu? L4 nie dostałam. pracuję na umowę o pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Powinnaś iść do lekarza rodzinnego po zwolnienie z kartą informacyjną ze szpitala. I to jeszcze jest wypadek w pracy. Powinnaś mieć spisany protokół powypadkowyi zwolnienie jest płatne 100 % . A potem po zakończeniu leczenia odszkodowanie się należy. Do pilnuj wszystkiego bo warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi