Gość Cosair Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam, mam 15 lat i koło piątku zaczęła boleć mnie noga w okolicach pachwiny. Myślałem że to mięsień albo ścięgno ale we wtorek wyczułem zgrubienie pod skórą w tym miejscu, udałem się do lekarza który podotykał popatrzył i stwierdził że to węzeł chłonny. Spytał tylko czy nie miałem problemów z oddaniem moczu (nie miałem) i wypisał antybiotyk, po czym wróciłem do domu. Nie mam gorączki ani nie jestem przeziębiony, znaczy się mam katar i lekki kaszel ale nic wielkiego szczególnie że dolega mi to co roku w tym okresie. I martwię się trochę bo nie wiem od czego to może być? Chciałem dodać że na lewej stopie mam kurzajkę, ale nie wiem czy to ma jakiś związek. Internet jak to internet naczytałem się dużo i teraz się martwię. I jest taka możliwość że np. lekarz mógł pomylić to z przepukliną? Dziękuję z góry za odp. i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi