Gość Luki92 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Miesiąc temu rozpoczął się mój dziwny problem ze zbyt szybkim trawieniem. Jak się to objawia? Ano tak, że zjem np. śniadanie i to całkiem spore - 3-4 kanapki, wypiję do tego kubek herbaty, wyjdę z domu i za 2-3 godziny czuję już ssanie w żołądku. Jeszcze gorzej jest z kolacją. Jem ją około 2 godziny przed snem, a mimo to kładę się spać, mija godzina i budzi mnie uczucie głodu i burczenie w brzuchu. Muszę wstawać w nocy i na szybko zjadać 2 suche kromki ciemnego pieczywa, popijając je wodą. Kolejnym niepokojącym faktem jest to, że po śniadaniu, obiedzie lub kolacji - czyli po jakimkolwiek większym posiłku zaczyna strasznie głośno przelewać mi się w brzuchu, a dokładniej chyba w jelitach. Co ciekawe, dzieje się to tylko wtedy, gdy się położę. Kiedy się poruszam jest wszystko ok. Od miesiąca sprawdzam regularnie swoją wagę, ale jest ona cały czas taka sama - 77-78kg. Jednak nie daje mi spokoju to zbyt szybkie uczucie głodu i głośne przelewanie się w brzuchu, ponieważ wcześniej tego nie miałem. Prosiłbym o pomoc albo poradę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi