Gość Bardzo męcząca sprawa Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam serdecznie, od wielu miesięcy mam dziwne i męczący problem. Najpierw opisze moją sytuacje - od paru miesięcy cierpię na przewlekłe zapalenie prostaty. Miałem urografie, więc zostały wykluczone kamienie i inne problem z nerkami i drogami moczowymi. Prostata boli, ciągle sikam itp (ciężko się z tego wyleczyć), niemniej często sikanie ma pewnie przyczynę w prostacie. Natomiast mam też inne objawy, zwalałem je wcześniej na prostatę ale zaczynam mieć wątpliwości. Bardzo często czuje szczypanie, piecze i bóle w okolicy brzucha, pod brzuchem, a nawet aż w klatce piersiowej. Dziwne uczucie, jakby było tam coś cienkiego, co mnie szczypie. Do tego dochodzi ból z prawej strony, obok brzucha. Myślałem że to nerki, ale to chyba bardziej z przodu, poza tym urografia wyklucza problem z nerkami. Zakażenie dróg moczowych odpada, miałem badania, tam wszystko ok, badania moczu bardzo dobre. Mimo to ciągle mnie piecze i szczypie, prawie od okolic krocza do klatki piersiowej. Czy może być to związane z czymś innym niż ta prostata? może to coś w jelitach? nie mam już pomysłów, a strasznie to męczy. Boli nawet jak się dotykam po brzuchu, nawet podczas mycia. Oczywiście cały czas jestem w kontakcie z urologiem, nie wie z czego to jest, próbujemy wyleczyć tą prostatę. Czy jakiś lekarz spotkał się z takim problemem? Ja nawet nie wiem do jakiego specjalisty z tym iść. Proszę o pomoc. P.S. nie wiem też czy to dobry dział, bo ciężko jest mi zdiagnozować przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi