Gość kacperq Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam. Od jakichś dwóch miesięcy męczę się z dziwną grudką na penisie, tak jakby zgrubieniem. Kulka jest łatwo wyczuwalna pod skórą, lecz z każdą próbą złapania jej (da się to zrobić), przemieszcza się. Jej średnica to jakieś 0,5cm. Pamiętam, że jakiś miesiąc temu miałem w tym miejscu trądzik, który wycisnąłem - i jakiś tydzień później pojawiła się w/w grudka. Obecnie mam to już jakieś 2 tygodnie, rozmiar chyba się nie powiększa... Co to może być? Jest to twarde jak skała, więc raczej o wyciskaniu tego nie ma mowy. Grudka znajduje się mniej więcej na środku prącia. Z góry dziękuje za pomoc, bo nie ukrywam, że trochę mnie to martwi... Mam 17 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacperq Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Nie wie ktoś co to może być? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi