Gość nona77 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Witam, tydzień temu wyczułam w okolicach brodawki bolący guzek wielkości orzecha włoskiego Udałam się do ginekologa a ten stwierdził że to ropień i przepisał mi antybiotyk i skierował mnie do chirurga Niestety czas oczekiwania 2 tyg. a z małego guzka zrobił się wielki bolący guz wielkości brzoskwini i przybierający barwy sino fioletowo czerwone Proszę o informację jeżeli będzie wymagać on usunięcia chirurgicznego jak długo po takim zabiegu leży się w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandi Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ja miałam to samo tylko guz był bardziej z lewej strony, lekarz stwierdził że to ropa wiec mi to nacinali ale ropy tam nie było, po miesiącu wycieki mi więcej i od razu zaszły (przedtem chodziłam z otwartą rano i dziennie do chirurga na opatrunki) dali to co wycieki na badanie do Gliwic i okazało się że to rak rdzeniasty złośliwy. Mam nadzieję że u ciebie będzie inaczej.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi