Gość JarosławPacholak Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Chcę się podzielić ze Wszystkimi osobami mającymi problem z Hemoroidami tą informacją. Ja, cierpiałem na hemoroidy przez długi czas III i IV stopień. Przed zaplanowaną operację znajomy polecił mi preparat o nazwie Hemorend. Wcześniej próbowałem już chyba wszystkiego, ale efekty były mizerne a nawet jeżeli, to krótkotrwałe. Polecam Wszystkim gorąco. Mi pomogło to uniknąć tymczasem operacji. Jestem bardzo szczęśliwy dlateg dzielę się tą wiadomością. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Idź do lekarza a tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi