Gość Ilona Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Od miesiąca czasu bardzo boli mnie żołądek nie mogę nic jeść a ogólnie co jeść. Gastroskopia wykazała zapalenie żołądka i dwunastnicy dostałam jeden lek który biorę rano (Lanzul), tylko że nie pomaga. Tak naprawdę nie wiem co mam robić to bardzo boli i przeszkadza w życiu codziennym.proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Czy podczas gastroskopii pobrano wycinek błony śluzowej na obecność Helicobacter Pylori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ilona Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Pobrano wycinek i wyszło ze nie ma tej bakterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi