Gość Manirwe Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam, mam 15 lat oraz posiadam obawy co do mojego penisa. Jest on według mnie dziwny... ale opisze po kolei - Obok cewki moczowej w górnej stronie obok wędzidełka jest jakieś małe pomarańczowe wgłębienie a obok ciągnąca się pionowa cienka kreska. Sam żołądź nie jest cały różowy, w pewnych odcinkach jest beżowy (?) - Nie podejrzewam grzybicy gdyż nie czuje charakterystycznego zapachu ani zaczerwienienia. A jak ściągam napletka niżej jest taki fioletowy odcinek. Tak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi