Gość Iza Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Usunięto mi włókniaka na twarzy laserem ale niestety odrósł, więc zwróciłam się do tego salonu kosmetyki laserowej o poprawienie zabiegu i ponownie został usuniety włókniak, który znowu odrósł. Zabieg wykonywał doktor dermatolog, który nie poinformował mnie o takich ewentualnych skutkach. Udałam się do innego lekarza, który stwierdził, że tego typu włókniaki powinno się usuwać chirurgicznie. Chciałabym się dowiedzieć, jak długo trwa gojenie po zabiegu, jaki jest koszt i czy zostaje po mnim blizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Blizna niewielka zawsze zostaje, goi się około 2 tygodnie, koszt około 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wycięcie włókniaka to koszt około 300-500 zł. Naajlepiej udać się do chirurga plastyka, wtedy może w ogóle nie powstać blizna. Gojenie trwa około 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Doris Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ja dzisiaj miałm usuniętego włokniaka metodą elektrokoagulacji.Średnica wlokniaka to 6 mm.Zaplaciłam 150 pln(w Łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 hcem wyciąć włókniaka ale jestem na bezrobotnym bez zasiłku i nie mam pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 W Gdańsku, prywatnie, usunięcie chirurgiczne 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi