Gość xshakex Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam mam 15 lat i jakieś 2 tygodnie temu zauważyłam u siebie na piersi twardą krostkę. Pomyślałam, że po kilku dniach zejdzie, na drugi dzień krostka pękła i sączyła się ropa. Zapomniałam trochę o niej natarłam amolem i tak zostało. Dzisiaj zauważyłam, że na miejscu krostki zrobiła sie dziurka z ropnym nalotem, po domknięciu jej błonka pękła i w dużej ilości zaczęła się sączyć ropa z krwią. Wokół dziurki jest czarno, fioletowy prześwit. Orientuje się ktoś może co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 prawdopodobnie duża ropna krosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaska Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zwykły pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi