Gość Karola321 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Hej.Mam taki problem. Mam 19 lat i mam znacznie większą lewą pierś od prawej. Jest ona bardziej rozlana i zachodzi mi lekko pod pachę. Widać na niej więcej żył i brodawka jest większa i przesunięta w lewą stronę. Na dodatek w sutkach mam dziwną rzecz. Przypomina to takie zlepki ropy albo innej wydzieliny. Gdy się to oderwie lub odpadnie powstaje nowe. Czym to jest spowodowane? Czy to coś groźnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zrób usg piersi. Idź do lekarza. Poproś o skierowanie do dermatologa. Prawdopodobnie masz ropne pryszcze. To się leczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dankaj Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Miałam to samo. Nie czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi