Gość Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam. Miałam poważny wypadek samochodowy, podczas którego wypadłam z samochodu. Dwa / trzy lata po wypadku samochodowym pojawił się na moim prawym jajniku guz lity włóknisty. W czasie wypadku doznałam między innymi: - stłuczenia wątroby, ( w USG wątroby: niewielka ilość płynu w jamie otrzewnej-na prawym zarysie wątroby) - guz lity włóknisty jajnika też jest po stronie prawej jak wątroba, - urazu miednicy małej, zwichnięcia stawów biodrowo-krzyżowych, zniekształcenie stawu biodrowo - krzyżowego z trwałym przemieszczeniem kości o ok.5 mm, złamania kości łonowej, zespół bolesności kości guzicznej. Moje pytanie: Czy na skutek wypadku mogło dojść do powstania guza litego włóknistego jajnika prawego i jak ewentualnie mogło to przebiegać? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolka Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nie wiem czy wiesz, ale jeśli okaże się, że to się stało w wyniku wypadku, którego ty nie byłaś sprawcą, to należy ci się dodatkowe odszkodowanie z oc. Skontaktuj się koniecznie z EuCO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi