Gość Utyś Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam. Mam taki problem: przez 3 dni bolał mnie brzuch, jak przed zwyklym okresem, z tym, że czasami ból był naprawde silny. Sporadycznie pojawiało sie kłucie w prawym dolnym boku. Później nastąpiło krwawienie przez kolejne 4 dni. Było bardziej obfite, pojawiły się małe skrzepy. Po tygodniu znów pojawiło się krawienie. Ból odczuwałam sporadycznie, ale czułam całe podbrzusze np przy wstawaniu, siadaniu, kaszlu czy kichaniu. Czasami pojawiały się krótkie skurcze. Zauważyłam rownież że wejście do pochwy jest jakby opuchnięte. Nie boli mnie to gdy dotykam lub gdy oddaję mocz. Nie czułam również dyskomfortu podczas stosunków, lecz nie wiem czy wtedy już bylam tam tak opuchnięta. Przed chwilą znów zauważyłam lekkie plamienie. Jakby krwiste, ale jest go bardzo mało. Dodam jeszcze, że w listopadzie urodziłam pierwsze dziecko (siłami natury, z nacięciem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Idź do lekarza, może to jakies zapalenie w środku, nadzerka. Nie ma co się martwic na zapas, lekarz będzie wiedział co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzena Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 moze to byc np. polip w szyjce macicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi