Gość Problem Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam. Mam 19 lat. Przedwczoraj zauważyłem po lewej górnej (tuż za penisem) strony worka mosznowego guzka (około 1 cm) guzek ten jest czerwony, boli gdy się go dotyka. Lewa pachwina również boli, ale tylko gdy się ją dotyka. Wczoraj czułem osłabienie (najbardziej doskwierał mi *duży* ból głowy. Dziś mam tak samo, z tym że dziś (około 10) zmierzyłem sobie temperaturę i mam 37,1 stopni. Czy wie ktoś co to może być??? Czy trzeba się niezwłocznie udać do urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Teraz mam już 38,4 gorączki... Mama myśli że jestem przemęczony i od tego ta gorączka, a ja nie wiem co mam myśleć... Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi