Gość Tomek Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jakieś 2 miesiące temu zauważyłem na tylnej części języka dwa guzki umiejscowione w najwyższych punktach języka.Byłem u lekarza a Pani doktor nie rozpoznała choroby . Mija 3 miesiąc a ja nadal je mam. Miewam czasem refluks czy to może być zapalenie języka wywołane refluksem, czy raczej bardziej poważne schorzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Trudno napisać co to może być bez badania. Z tym problemem najlepiej udać się na konsultację do laryngologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 mam guzka małego pod jezykiem... ma on w sobie wode .. i chyba rośnie co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wyglada jak plesniawka i jak krosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuzanna Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Mam z tylu jezyka wypuklenia w podobie guzków, co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ja na srodku jezyka mam bolesne zgrubienie przypomina odcisk na skorze wywolany czynnikiem zewnetrznym strzasznie boli uniemozliwia przelykanie nawet plynow co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi