Gość Przemek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mam 28 lat od ok 4-5 msc czuje jakby ból, dyskomfort jąder. Dodam ze nie zawsze, czasem poprostu nie czuje nic a czasem dosc nieźle moze nie boli ale piecze czy cos takiego - nie potrafie tego nazwac. Byłem w tym czasie 2 razy u urologa który po badaniu stwierdził ze jestem zdrowy jak koń. Zbadał równiez prostate i wszystko okej. Za 2 wizyta przepisał mi Prostamol ??? brałem 30 dni ale jak było tak jest. Wodniaka wykluczył, żylaki tez nowotwór tez lecz nie miałem nigdy robionego USG. Co to moze byc :( pomocy bo to dokuczliwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P. Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czy majac naprzykład długotrwałe zapalenie prostaty moze miec to wpływ na moje plemniki ??? Czyli gdy moja zona zajdzie w ciaze to czy dziecko moze urodzic sie chore lub cos moze byc nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi