Gość Magda Ch Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam. Dwa tygodnie temu wyczulam pod brodawka guza ok. 1.5cm. Poszlam na usg i okazalo sie ze rzeczywiscie cos tam jest wg usg gruboscienne, wypelnione plynem np. kaszak,torbiel. Ale po tygodniu z piersi zaczela wydostawac sie ropa i krew. Piers boli co jakis czas. Zaczynam sie martwic i nie wiem co robic. Dzis lekarz rodzinny dal mi skierowanie na powtorne usg, poniewaz mimo wycieku to cos pod brodawka nie maleje i jest nadal. Mam 24 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Chyba powinnaś mieć zrobioną biopsję,przecież muszą zbadać co to jest. Pewnie jest to zmiana łagodna, ale zbadać trzeba i zastosować jakieś leczenie- chirurgia-wycięcie zmiany? , albo jakiś antybiotyk. Możesz poradzić się innego lekarza, albo spytaj się w trakcie usg co dalej z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi