Gość Robson123 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam. Mam 16 lat. Po ostatniej dość intensywnej masturbacji, na żołądziu penisa pojawiły się czerwone plamki, krostki a niekiedy nie miły zapach. Przez pierwszy dzień bardzo bolało i piekło, natomiast na dzień dzisiejszy pieczenie ustało, jedynie czasem swędzi. Niestety nie przyjemny zapach nadal pozostał. Nie mam pojęcia co się stało, nigdy tak nie miałem. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robson123 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Chciałem jeszcze dodać że od kilku dni jestem na antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 01 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi