Gość Moncia Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzien dobry. Musze przejsc operacje zylakow konczyny dolnej. Poczatkiem roku otrzymalam skierowanie do szpitala, jednak lecze sie od kilku lat. Bylam na kilku konsultacjach w zuplnie roznych szpitalach, lecz zaden lekarz nie chce sie podjac operacji ze wzgledu na wiatka skore na nogach. Schudlam ok 50 kg, a nadmiar skory pozostal. Zylaki z miesiaca na miesiac robia sie wieksze, tworza sie liczne sine pajaczki. Zyly sa wypukle od uda po kostke. Jestem w takim wieku ze nawet cwiczenia nie poprawiaja jakosci skory, a na plastyke ud zwyczajnie mnie nie stac. Czy jest dla mnie jakis ratunek? Czy jest mozliwe ze zaden z chirurgow nie podejmie sie operacji? Co moge zrobic by pozbyc sie bolacych zylakow? Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi