Gość Mateusz Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam czekam na zabieg przepukliny kresy bialej ktory mam 18 marca, mam duzo obaw odnosnie zastrzyku w kregosup, bo dzuo osob mi mowi ze moga byc po tym zastrzyku komplikacje:( Zabeieg bede mial robiony w przechodni w gabinecie zabiegowym, a nie w szpitalu. Prosze o wyjasnienie mi jak to wszystko wyglada. Z gory dzienkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Znieczulenie podawane jest przez wyspecjalizowaną osobę. Podawane jest na takiej wysokości, na której znajdują się wyłącznie korzenie nerwowe. Wkłucie powoduje wzrost cisnienia płynu mózgowo-rdzeniowego i w rezultacie ich przesunięcie. Także uszkodzenie rdzenia jest w zasadzie mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi