Gość Andrzej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam, mam pytanie. Ostatnio miałem zabieg usunięcia kaszaka spod pachy. Szwy zostały zdjęte kilka dni temu, chirurg powiedział że mogę spokojnie uprawiać sport itp, lecz mam problem z całkowitym wyprostem ręki, blizna podczas takiej czynności boli. Więc mam pytanie czy to minie?? blizna się rozciągnie?? czy mam jej w tym pomóc jakimiś ćwiczeniami?? czy to minie samoistnie?? Dziękuje za odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie bój się, ból minie.Spokojnie, Blizna się nie rozciągnie- i nie powinna się rozciągnąć - bo wtedy powstałby bliznowiec. Oszczędzaj na razie rękę i pilnuj by zrost był ładny, cienki. Uczucie ciągnięcia minie wkrótce i wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi