Gość ala Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam serdecznie jestem pięc tyg.po wycięciu całkiowitym tarczycy i mam pytanie czy moge opalac sie w solarium oczywiscie z przykrytą blizną lub plastrem z góry dziękuje za odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Tak można, bliznę przykryć. Po pół roku można jej już nie zakrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JOLA O Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ja mialam usunienta tarczyce w marcu 2008 roku lekaerz powiedzial ze mam sie nie opalac a gdy bede wychodzic na slonce mam zaklejac plastrem szkoda ze go nie sluchalam blizna jest widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izolda Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 mam guzka koło tarczycy czy moge korzystać z solarium,lekarz nie usuną mi guzka bo niebylo takiej potrzeby tak mówił rok temu czy mam go usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi