Gość zdezorientowana19 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam. Mam 19 lat. W połowie marca pojawił sie u mnie ból brzucha po tabletce ustapil, jednak ciagle mialam przekonanie ze to wyrostek.. Pani doktor stwierdziła ze to zapalenie pecherza i drog moczowych towarzyszył temu okropny bol nerek, prawie nie do zniesienia. Pod koniec kwietnia objawy pwrocily tylko jakby sa skierowane w prawa strone. Na pogotowiu bylam i stwierdzono zapalenie przydatków dostałam biseptol. Na pytanie dlaczego boli mnie bardziej albo czasem tylko prawy uslyszalam ze moze jest bardziej podatny. Wczoraj skonczylam brac antybiotyk.plecy/ nerki bola mnie tak jak bolały. Czasem gdy naciskam to prawe biodro i okolice nog. Dodam ze mialam robione usg i nie wyszło kompletnie nic. Ale zostaly nerki.. Badania krew i mocz takze nawet jak uslyszalam byly za niskie */ pomaga mi urofuraginum. Zaczynam sie zastanawiac czy te bole nie sa na tle nerwowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdezorientowana19 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 plus dodam ze mam stwierdzona grzybice pochwy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi