Gość Artur Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam serdecznie! Mam problem ze swoim penisem, mianowicie: We stanie spoczynku mogę spokojnie zdjąć napletka, lecz niestety w pełnym wzwodzie, na *sucho*, nie mogę go zdjąć całkowicie. Podczas kąpeli etc. jest to wykonywalne, lecz też z dosyć dużym problemem. Jestem w 90% pewny, iż jest to za krótkie wędzidzełko, ponieważ podczas ściągania we wzwodzie robi się białe etc. Czy istnieje jakikolwiek domowy sposób na jego *rozciągniecie*/albo inne rozwiązanie takowego problemu, ponieważ powiedzmy sobie szczerze, że jest to wstydliwy problem, a do lekarza szczerze mówiąc boję się przejść, a tym bardziej boję się zabiegu. Z góry dziękuje za pomoc : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ponawiam pytaeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi