Gość Michał Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do operacji urologicznej) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Nie znalazłem niestety. Znieczulili mnie do tego stopnia eterem, że nic nie pamiętam i kontakt się z nimi urwał. Po operacji wyszli z mieszkania i nie zostawili żadnej kartki z numerem telefonu nic. Było to około godziny 22.00 w nocy z 26/27 2012roku. Przyjechali do mnie po podpisaniu przeze mnie umowy wyświetlonej mi przez internet na kwote 30000pln, którą podpisałem - nie świadomie, ani nie pytając dla kogo za co kasa, oraz co podpisuje. PROSZĘ OGŁASZAĆ TO WSZĘDZIE, GDZIE TYLKO SIĘ DA - TO BARDZO POWAŻNA SPRAWA, ŻADNE BAJKOPISARSTWO, ŻARTY. Nagroda to 30000PLN lub wyższa (do uzgodnienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi