Gość elcia Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam dziewczyny proszę pomocy do lekarzy są kolejki a ja juz nie wytrzymuje nerwowo,bola mnie piersi cały czas mam w nich jakieś zgrubienia twarde jak je ścianę to jakby składały się z grudek zajmują cale dolne części i boczne zewnętrzne piersi w każdej piersi jest 1 taki duży,najlepiej jak nie sciagam stanika ale czasami jak się położenie na piersi to aż się budze z bólu,nie raz aż się szkla a widoczne są żyły na piersiach,bol jest okropny rwący od środka,nie ma znaczenia czy mam miesiączki czy akurat nie bol i to cos jest,nie biorę tabletek,mam33 lata i 6 dni temu skończyłam miesiączki,poradzcie co to może być i co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi