Gość Mateusz Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam proszę o pomoc 3 tygodnie temu miałem operacje usunięcia żylaków odbytu zewnętrznych, podczas odawania pierwszego stolca spostrzegłem ze wyszło mi coś w rodzaju brzoskwini , i jeden guzek muszę sam je odprowadzać do odbytu czyli jak przed operacją , lekarz powiedział ze wypada mi odbyt teraz wiem już że jest to śluzówka odbytu po konsultacji z innym lekarzem . Pytanie czy zostałem dobrze zdiagnozowany, i co z tym dalej robić bo nadal mi wypada i przy tym krwawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 zal co za forum czekam sporo czasu i odpowiedzi żadnej więcej nie będę tu zaglądał bardzo się zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi