Gość Sara Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Moje pytanie dotyczy klatki piersiowej a dokładnie po lewej stronie bliżej mostka nad piersią wyczułam guz choć może guz to wyolbrzymione określenie, wyczuwam to tak jak gdyby urosła mi troszkę jedna kość bo to jest na kości i bardzo twarde. Boli już dobry tydzień. Na początku myślałam ze naciągnęłam mięśnie po treningu ale po kilku dniach pokazało się to zgrubienie, od początku bólu trudno mi było wsiąść głęboki oddech, kichnął czy zakaszlec ale ostatnio kichnięcia są najgorsze, straszny bol. Nie miałam żadnych chorób serca czy tez układu oddechowego dlatego zadaje to pytanie tutaj bo nie jestem typem człowieka który na każdy mały bol łyka tabletki a ze zwykłym przeziębieniem od razu gna do przychodni. Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi