Gość Jacek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam ja od 2 lat próbuje leczyc swoją cewke jest zaczerwieniona do tego piecze mnie wyybralem mase antybiotyków dalem sobie juz jakis czas spokoj ale niestety te dolegliwosci przypominały o sobie na poczatku leczenia z wymazu z cewki wyszla e.coli, po jakims czasie robilem posiew nasienia to wychodzi w nasieniu e.coli a do tego od jakiegos czasu doszly dolegliwosci ze wzwodem iii brakiem ochoty na sex, wzwody mam nie pełne a jak juz są to sporadycznie a o ochocie na sex juz nie wspomne nie mam wcale, nie wiem co dalej z tym wszystkim robic czy to juz tak zostanie? ostatni lek jaki bralem to amoksiklav+kwas iii teraz zastanawiam sie czy nie zaczac od trimethropim czytalem ze wchłania się do prostaty wydaje mi sie ze problem lezy w prostacie te zaburzenia i to wszystko z tej bakterii. Czy jest szansa przywrócenia u mnie tak jak było pełny wzwód erekcja itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spestan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dieta wysokobiałkowa pomoze wzmocnić wzwod, polecam jesc duzo jogurtow naturalnych, serkow greckich i wiejskich, kefirow i maslanek! Aha i mało tłuszczu zeby nie blokowac testosteronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi