Gość tomasz1994 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam, mam 20 lat. Od niedawna po zatwardzeniu pojawił się u mnie bardzo intensywny ból przy wypróżnianiu. Podmywam się i smaruję bepathenem ale nic nie pomaga. Dziś spojrzałem i się przeraziłem są tam rany wokól całego odbytu i jakieś guzki/krosty z których sączy się krew. Próbuję się umówić do lekarza ale nie ma terminów. Dodam że bardzo swędzi. Co to może być i co mam z tym robić. Proszę o szybką odpowiedź. Mogę przesłać zdjęcie na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi