Gość Ania Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam.Kilka dni temu zauważyłam guz w lewej piersi (widoczny ,wystający).Mam juz zrobione usg na którym wyszło że to kilka złączonych razen zmian,guz jest twardy ,moge go przesuwać lekarz określił zmiane symbolem N63 i skierował do onkologa,dodam iż dość często boli mnie lewe ramie ,ma wymiar 50mm/40mm.Jestem w trakcie ustalania wizyty ale szaleje z niepokoju.Mam 37 lat.Prosze o jakąś informacje co to może oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwex Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 N63 tzn nieokreślony guzek, czyli nie wiadomo jaki jest jego charakter. Dopiero badanie histopatologiczne, w laboratorium, po wycięciu guzka lub w badaniu śródoperacyjnym określi charakter guzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi