Gość sylwiarrrr Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W poniedziałek miałam laparoskopowo usowane torbiele czekoladowe jajnika i od samej operacji powtórnie bola mnie jelita.Wypisano mnie do domu nastepnego dnia bez żadnych leków a jedynie z zaleceniem przyjmowania espumisanu ale to nie pomaga. Okropnie bola mnie jelita, ciągle mam wzdęcia, skorcze i bol przy wydalaniu. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iga Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Miałam podobna sytuacje później się okazało ze to przez lewatywe gdyż jelita opróżnily się od złogów i zaczęły normalna prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariola Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 spokojnie, jelita muszą mieć czas aby zacząć normalnie funkcjonować. też jestem tydzień po laparoskopii, jelita jeszcze się *stawiają* ale jest lepiej, biorę ulgix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Męczę się z tym samym problemem ale oprócz espumisanu pije jeszcze *colon c* i pomaga do tego dobrze pić jogurty żeby odbudować strukturę bakteri i pamiętać żeby jeść małymi porcjami i nie pić napojów gazowanych.pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi