Gość Izabela Krajewska Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam Jakis tydzien temu przez trzy dni mialm czarny twardy skapy stolec tzw. bobki. Mam stwierdzone zapalnie żołądka,wiec pojechalm do szpitala tam zrobiono mi badania krwi, sonde i badanie per rectum. Wyniki mialm dobre w sondzie i badaniu nic nie stwierdzono i wypuszczono mnie do domu. Gastroskopie mam dopiero za 2 tyg.Teraz stolec nie jest juz czarny. Bardzo sie boje ,ze badani w szpitalu byly niewystrczajace i nadal krwawię.Nie jadlam jagod, ani nei bralm zadych witamin czy zelaza. Co moglabym jeszcze zrobic z,eby miec pewnosc ,ze nie bylo to krwawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Najlepiej poczekać na gastroskopię, myślę że przyczyną mogą być zmiany zlokalizowane w żołądku lub dwunastnicy np. podkrawiające wrzody żołądka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam od rana oddaje czarny stolec co moze byc przyczyna ?dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi