Gość sara Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Mam 24 lata i w zasadzie od kad pamietam mam zgrubienie pod sutkiem na obu piersiach ..tzn nie konkretnie pod sutkami troche glebiej gdy dotkne to boli ...gdy normalnie badam sobie piersi sgrubienie nie jest wyczuwalne ale gddy zlapie palcami z gory i zdolu niestety jest nie wiem czy to jest normalne czy nie nigdy nie rozmawialam o tym z ginekologiem.. od 2 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne , od tego czasu piersi bola mnie codziennie ..powinnam zrobic mammografie ..? czy to moze miec zwiazek z moimi suktami ktore sa wklesle...od urodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sara Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 gdzies czytalam ze to moze byc guz kulbinowy ale nie moge znalejsc nic na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwex Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zrób na początek USG piersi.Najlepiej- szybko. Tak dla świętego spokoju, każda obawa powinna być wyjaśniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi