Gość cloe Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. Wczoraj mój tata miał usunięty kamień z woreczka żółciowego.../wyjęty przez pępek/ tego samego dnia popołudniu dostał posiłek chlebek z masełkiem, wędlinę, ser jakąś sałatę ze śmietaną, następnego dnia śniadanie, dżem, miód, kawę z podwójnym mlekiem i cukrem. Tata sobie pojadł, nic Mu nie dolega, nic Go nie boli, ogólnie czuje się dobrze. Dodam, że zabieg był wykonany w klinice w Hamburgu. Zastanawiam się nad tym, ponieważ nigdzie na internecie nie znalazłam informacji, żeby ktoś od razu wszystko jadł??? Czy może to mieć jakieś konsekwencje??? Mój tata ma 64l. Proszę o opinie w tej sprawie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja miałem ten zabieg jakiś tydzień temu w Szwajcarii i tez dostałem normalne jedzenie...lekarz nie kazał stosować żadnej diety bo każdy organizm reaguje inczaczej... Teraz jem wszystko normalnie i jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi