Gość Gosia Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jestem po plastyce przedniej i tylnej ściany pochwy (podciągnięcie macicy). Po naruszeniu szwów powstał stan zapalny, który się rozwijał 2 miesiące. Dziś jest trzeci miesiąc po operacji a ja nie mogę siedzieć. Brzuch jest bardzo wrażliwy na dotyk.Ginekolodzy ignorowali moje uwagi co do stanu mego zdrowia.Wreszcie lekarz rodzinny najpierw dał mi SUMMAMED , ale to przyniosło tylko niewielką ulgę-(opuchlizna trochę się zmniejszyła, ale nadal odczuwam kłucie w miejscach szwów. Brzuch jest powiększony, bolesny przy badaniu. Badanie moczu wykazuje stan zapalny. SG-1,015 *URO-0,2 .u./dL *NIT-positive* BLO-race-intact* LEU- 2+*Ph-6. Pozostałe wskaźniki- negative. Dostałam BACTRIM 2xdziennie. Czy to właściwe leczenie? Do kogo powinnam udać się po pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi