Gość Łukasz Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Byłem na usg jąder i stwierdzono że mam żylaki powrózka nasiennego średnicy do 2-2,5 mm. Czy z tym trzeba już iść na zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Są to bardzo niewielkie żylaki. Jeśli nie dają dolegliwości raczej nie wymagają leczenia operacyjnego. Najlepiej jednak w tej sprawie porozmawiaj z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 czyli to są żylaki piewrszego stopnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Są to pewnie żylaki powrózka nasiennego stopnia 1. Można poczytać tutaj: http://www.echirurgia.pl/zylaki/objawy_rozpoznanie_stopnie_zaawansowania_zylakow_powrozka_nasiennego.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdzichu Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ja miałem srednice 9 mm i miałem operacje *D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 I jak to wyglada po operacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi