Gość Mazuur Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam, dzisiaj wyszedłem ze szpitala po zabiegu usunięcia powiększonych gruczołów piersiowych. Niby jestem zadowolony, ale... Lekarz powiedział mi, że będę musiał przejść jeszcze jeden zabieg, ponieważ z lewej strony wyciął za mało gruczołu i teraz lewą pierś mam większą od prawej. Jeśli mam być szczery - nie chcę drugiego zabiegu, na tym ostatnim zęby sobie zjadłem, a drugi ma być na znieczuleniu miejscowym, a nie ogólnym. Czy jest jakaś szansa na to, że ta lewa pierś sama nabierze *normalnego* rozmiaru ? Kolejnym pytaniem jest - ile czasu bez aktywności fizycznej muszę wytrzymać po zabiegu ? Miesiąc ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 odświeżam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi