Gość KasiaNika1993 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam wszystkich. Od ładnych paru miesięcy przebywam na terenie Holandii. Do każdego pracownika naszej firmy przypada jeden i ten sam lekarz *od wszystkiego*. Jak podejrzewałam wizyta u niego niewiele pomogła i niczego konkretnego się nie dowiedziałam,a moje obawy są nadal nierozstrzygnięte a mianowicie od 5 dni strasznie boli mnie brzuch na wysokości pępka po lewej stronie,który promieniuje na lewy jajnik. Jest to pulsacyjny,rwący, uciążliwy ból trwający po kilkanaście minut,który ustępuje na godzinę,dwie i powraca na nowo.Ponadto dokuczają mi nudności i luźne stolce.Lekarz zalecił aby się nie przemęczać i zażywanie środków przeciwbólowych.Usg nawet nie zrobił. Do Polski wracam dopiero za 2 miesiące wiec proszę o jakąkolwiek radę,diagnozę lub po prostu poinformowanie czy to coś poważnego. Poczytałam trochę w internecie o zespole jelita wrażliwego. Czy to może być to? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi