Gość MT Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Witam Od kilku dni na moim penisie wystąpiły pewne zmiany, mianowicie uwydatniły się żyły, które były wcześniej mało widoczne. Stało się tak po dość długim stosunku. Nie odczuwam żadnego dyskomfortu, nic mnie nie boli (przynajmniej na razie). Jedyną zmianą są właśnie widoczne *stalowo-sine* żyły i, co zauważyłem, *mocniejsza* erekcja. Dodam jeszcze, że żyły są widoczne tak samo zarówno podczas wzwodu jak i podczas zwiotczenia prącia. Nie jestem pewny czy powinienem się zgłosić do specjalisty czy jest to może nabrzmienie żył lub lekkie zapalenie żył powierzchownych powiązane z zatorem, które minie samoistnie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomV Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Samo może nie minąć i będzie raczej gorzej. zator rozpuszcza witamina c hesperydyna i escyna. najlepszy skład ma Varixinal. u mnie krążenie zatrzymało zaśnięcie w autobusie i ucisk paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość postolan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Urolog ci rozmasuje zator i przy okazji sprawdzi czy wszystko wporzadku z prostata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi