Gość Tomek Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Czy miał ktos usuwany pęcherzyk żółciowy w łodzi? Jesli tak to w jakim szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Tak, lpół roku temu,w szpitalu u Bonifratrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Szukam własnie szpitala włodzi do takiego zabuiegu.Jakie tam są warunki? długo leżałaś? jak się teraz czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W tym szpitalu była operowana moja mama, w lipcu ub.r. Warunki są bardzo, bardzo dobre (w sensie sali, obsługi itp.) Jeśli chodzi o samą operację, zabieg odbył się metodą tradycyjną i był przeprowadzony doskonale! Taką opinię wydali później inni lekarze, zarówno chirurdzy, jak i onkolodzy (w W-wie i Gliwicach), do których mama trafiła, bo niestety leczymy się dalej onkologicznie. Rokowania nie są najlepsze, ale to właśnie ta operacja - dziś to już wiemy - przedłużyła mamie życie. Mama, mimo różnych obciążeń i przeciwwskazań do operacji, zniosła ją bardzo dobrze - i to też zasługa operujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zapomniałam dopisać, że mama leżała na oddziale ok. tygodnia, chyba 6 dni. Po laparoskopowym zabiegu podobno leży się krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Miałam laparoskopowo 3.04 2015 a 4.04.2015 wyszłam do domu choć czuje się nie najlepiej to szybko poszło na Bazarowej 9 w Łodz klinika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Na bazarowej byłaś w ramach NFZ? Jak sie teraz czujesz? warunki pewnie tam też dobre? Diziękuje Zosiu za odpowiedz,dużo zdrowia dla mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi